Storitve

Strokovna zamenjava stekel

Poškodovano vetrobransko steklo ali steklo na stranskem in zadnjem delu avtomobila je potrebno zamenjati, preden se razpoke povečajo in se steklo zdrobi ali še bolj poškoduje. Vendar vam za to ni potrebno skrbeti. Smo strokovnjaki na svojem področju in steklo vam zamenjamo hitro, profesionalno in ugodno, ne glede na to ali gre za tovorni, osebni ali gradbeni program.
"Prav tako sodelujemo z vsemi slovenskimi zavarovalnicami, tako da vam prihranimo preglavice pri birokraciji in vse potrebno za povračilo stroškov postorimo namesto vas!"
menjava avtostekel

Zamenjava svetlobnih teles in ogledal

Ko ste v dilemi, kje zamenjati žarnico, zavorno luč ali drugo svetlobno telo vašega osebnega avtomobila, tovornega ali gradbenega vozila, se lahko obrnete na nas.Poskrbeli bomo zato, da bo menjava opravljena hitro in ažurno, posebni poudarek pa namenjamo kvaliteti izdelka saj uporabljamo materiale najboljših svetovnih proizvajalcev.
"Prav od kakovosti je odvisna varnost avtomobila in zato tudi vaša varnost.

Montaža na terenu

Od trenutka, ko se vašemu tovornemu vozilu na cesti pripeti nezgoda, bodisi zaradi okvare ali česarkoli drugega, kar onemogoča nadaljnjo pot, se začne seštevati poslovna izguba. Če ste gradbenik, potem dobro veste, kako pomemben je hiter odziv in ažurnost v primeru zastoja gradbene mehanizacije. V takšnih slučajih smo vam na voljo, da poskrbimo za popravilo in montažo na terenu.
" Ne glede na to, kje se nahajate in kdaj, 24 ur na dan smo dostopni, da se obrnete na nas - lahko računate na zanesljivost in strokovnost!
Vzdrževanje vozil
Nudimo vam kvalitetno in strokovno vzdrževanje osebnih vozil, tovornih vozil in gradbene mehanizacije. Poznamo svoje delo, zato ste lahko prepričani, da bomo napake, okvare in poškodbe na vozilu znali odpraviti in vam ob tem svetovali kako lahko tudi sami vzdržujete vozilo, da vam bo služil čim dlje. Računate lahko na hitro odzivnost in ugodne, konkurenčne cene naših storitev.
" Naj bo pokvarjeno vozilo naša skrb, popravljeno in servisirano vozilo pa vaša varnost in veselje.
Popravilo zračnih sedežev Grammer
Poleg vseh naštetih stvari, vam popravimo/servisiramo zračni sedež priznanega proizvajalca Grammer.